4 onmisbare schoonmaak en hygiëne producten van nu voor gebruik in hotelsIn dit artikel worden schoonmaak en hygiëne producten genoemd die vanuit ons oogpunt essentieel zijn voor de dagelijkse schoonmaak en hygiëne. Hierbij nemen we productprestatie, kostenefficiëntie en gebruiksgemak als speerpunten.

 

  1.      Rugstofzuiger (draadloos)

Een rugstofzuiger is de ideale oplossing voor trappenhuizen en andere plekken waar een normale stofzuiger moeilijk bij kan. De gebruiker kan vrij bewegen zonder zorgen te maken dat de stofzuiger in de weg ligt.

Zo hebben we al een rugstofzuiger met accu van 4,3 kg. Door het lichte ontwerp kunt u moeiteloos trappenhuizen en moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Tevens laden de accu’s sneller op dan dat ze leeg gaan. Zo kunt u continue doorwerken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de accu’s binnenhuis op te laden of onderweg op te laden met een auto oplader.

Zo werken uw schoonmakers efficiënt en bespaart u tijd en kosten.

  1.     Spraymop

De spraymop is een emmerloos mopsysteem ideaal voor dagelijks gebruik in klein tot middel grote ruimtes. U kunt eenvoudig en snel vloeren schoonmaken zonder het meeslepen van een mopemmer.

 

Hoe werkt het?

Het geheim ligt in het ingenieuze watersysteem gemonteerd in de steel. Het water en schoonmaakmiddel kunt u eenvoudig aanbrengen in de steel met een simpele druk op de knop wordt het water evenredig verspreid over het vloeroppervlakte.

 

 

  1.     Baby verschoontafel

 

Een babyverschoontafel ziet u steeds vaker terugkomen in de sanitaire ruimtes bij bedrijven, horeca en openbare gebouwen. Dat is dan ook voor een goede reden!

 

Het is zeer handig en praktisch in gebruik en geeft ouders een veilig gevoel bij het verschonen van hun kind. Maar ook voor de baby en peuter is het een goed gevoel om op een veilige plaats te worden verschoond. Tevens zijn de tafels voorzien van antimicrobiële beschermingstechnologie en door de opklapbare modellen bespaart het ook nog ruimte in uw sanitaire ruimtes.

 

 

  1.      Toiletbrilreiniger


    Als u streeft naar een optimale hygiëne in uw sanitair dan is een schone toiletbril een essentieel element.  De toiletbrilreiniger mag dan ook niet ontbreken in uw toiletruimte. Zo kunnen uw klanten en personeel eenvoudig gebruik maken van een schoon toilet.