Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Friteuses Er zijn 92 producten

per pagina
Toont 1 - 18 van de 92 items
Toont 1 - 18 van de 92 items


Friteuses


Met onze friteuses worden uw producten krokant en knapperig geserveerd


Goudgele friet, krokante schnitzels of heerlijke sappige loempia's - frituren is een ideale manier om producten snel en smakelijk te bereiden.Voor alle toepassingsmogelijkheden in veelzijdig ingerichte keukens bieden wij u het bijpassende apparatuur-assortiment van instap tafelfriteuses tot en met high-end professionele friteuses. Tips voor optimaal friturenbehandel uw frituurproducten en uw friteuse zorgvuldig voor een perfect resultaat.

Om gezonde en heerlijk knapperige gerechten op tafel te zetten en uw friteuse, ongeacht het model waarvoor u heeft gekozen heeft, langdurig te kunnen gebruiken, dient u op een paar belangrijke punten te letten.De frituurmand

Is goed gevuld, wanneer het te frituren product vrij bovenop drijft: Als vuistregel geldt: De verhouding van frituurproduct en frituurvet moet circa 1:10 bedragen. De mand niet voor meer dan de helft vullen.


De optimale temperatuur

De optimale temperatuur ligt tussen de 170 en 180 graden celsius. Is het vet te heet, vermindert de houdbaarheid. Bij te lage temperaturen dringt te veel vet het frituurproduct binnen.


Het juiste frituurvet of olie

In de handel worden verschillende consistenties en kwaliteiten aangeboden. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardig halfvloeibaar of vloeibaar vet is in meerdere opzichten van belang: Het frituurproduct smaakt beter, en het vet is snel, gemakkelijk en langdurig te gebruiken.


Een zorgvuldig gebruik

Naleving van hygienerichtlijnen zijn van beslissend belang voor de lange levensduur en onberispelijke werking van het apparaat. Aanwijzingen voor reiniging, onderhoud en bediening van de apparatuur vindt u in de bedieningshandleiding. Deze garanderen een optimale en duurzame productkwaliteit.