Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Kleding & Schoenen Er zijn 19 producten

Subcategorieën

  • Kokskleding

    Zie er stijvol uit en wees veilig in de keuken met ons assortiment van hoog kwalitatieve kokskleding om goed voorberereid en beschermd in de keuken te zijn, van topmerken waaronder hef Works, Uniform Works en Buff. Ons assortiment omvat alle klleding die nodig is in de professionele keuken, evenals voor andere horeca gelegenheden, van schorten en mutsen tot sloven, koksbuizen en koksbroeken.

  • Serveerkleding

    Bekijk onze assortiment hoge kwaliteit serveerkleding. Het assortiment is ideaal voor alle cateringsrollen, van obers tot aan bar- en hotelpersoneel. Maak een keuze uit de top merken Chef works, uniform work en whites chefs clothing.

  • Werkschoenen

    Wij hebben een breed scala aan professionele werkschoenen, voor in de horeca, in alle soorten en maten. U heeft keuze uit gerenommeerde merken zoals crocs, Slipbuster, Lites, Birckenstock, Toffeln en nog veel meer. Met onze professionele werkschoenen gaat u voor comfort en veiligheid. Zo vermindert u de kans om uit te glijden en zijn u voeten minder snel vermoeid. Ideaal voor in de commerciële keuken. 

per pagina
Toont 1 - 18 van de 19 items
Toont 1 - 18 van de 19 items


Kleding & Schoenen


Sapo Horeca Products heeft een ruim assortiment kleding en werkschoenen voor in de Horeca
In deze categorie vindt u o.a. kokskleding, serveerkleding en werkschoenen  voor zowel heren als dames. Uw personeel is het visitekaartje van uw organisatie. Het is belangrijk dat ze representatief, veilig en hygiënisch gekleed zijn.

Kokskleding voor de professionele kok : We hebben een ruim assortiment kokskleding  zoals : koksbroeken, koksmutsen / caps, schorten en sloven, T-shirts en poloshirts, halsdoeken, koksbuizen

Serveerkleding voor de professionele serveerder : We hebben een ruim assortiment serveerkleding  zoals : schorten en sloven, broeken en rokken, overhemden, gilet, geld en serveerschorten, stropdassen en vlinderdassen, serveerhandschoenen, shirts, caps.

Onze schoenen collectie bestaat uit duurzaam en anti-slip klompen en veiligheidslaarzen, die essentieel zijn voor het houden van een stevige grip in de keuken en te beschermen tegen mogelijke gevaren.

Wij leveren vertrouwde en bekende merken zoals Chef Works, Abeba, Crocs, Lites, Birckenstock, Whites Chef Apparel, Toffeln, Uniform Works en nog veel meer