Catalogus

Geactiveerde filters:
  Categorieën
  Fabrikant

  Aanbiedingen

  Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

  Bar & Tafel Er zijn 5 producten

  Subcategorieën

  • Bestek

   Maak een unieke eetbeleving voor uw klanten door de juiste setting te creëren dat past bij uw restaurant. Hierbij kan bestek niet ontbreken.  

   Maak een keuze uit tientallen bestek sets, variërend van modern tot een klassiek dessin.

  • Glaswerk

   Een uitgebreid assortiment glazen voor iedere eet & drinkgelegenheid. We hebben o.a. hi ball glazen, bierglazen, wijnglazen, champagne flutes, shotglazen, dessertglazen, koffie- & theeglazen, karaffen en nog veel meer glaswerk.

    

    

   Maak uw tafelpresentatie compleet met het juiste glaswerk

   Uit eten gaan in een restaurant is een totaal beleving. Heeft u uw gerechten op orde dan is de volgende stap uw tafelpresentatie in orde krijgen. Het glaswerk kann hier niet in ontbreken.


   Creëer een sfeer en stijl die bij de rest van uw restaurant pas. De verschijning van uw gerechten wordt grotendeels bepaalt door de tafelpresentatie ( tafellinnen, servies, glaswerk, servetten, etc). De verschijning van uw gerechten is dan ook 1 van de belangrijkste factoren die uw gasten zal aantrekken of afstoten van uw restaurant.

    

   Verras uw gasten met een geweldige tafelpresentatie en serveer uw dranken in stijl.

    

  • Linnen
  • Servies

   Vind hier uw serviesgoed voor op de tafel.   Serveer u lekkerste gerechten op bijpassend servies. In ons assortiment hebben we een breed assortiment servies, met ruim 650 artikelen, verdeeld over dertien verschillende servies sets. Onder de servies sets vallen o.a. de volgende servies stukken: Borden, botervloten, peper- en zoutvaatjes, soepkommen, koffie-/theekannen, schalen, koffieschoteltjes, kopjes, melkkannen, sauskommen, suikerpotjes, schalen en ramekin en nog veel meer.   Maak een keuze uit verschillende stijlen voor de juiste inrichting, gelegenheid en stijl van uw restaurant. Zo hebben we klassieke & elegante servies designs, maar ook meer onconventionele, moderne servies designs. Of ga je liever voor een veelzijdig, duurzaam servies. Voor elke stijl, budget en gelegenheid kunt u bij ons te recht.   Kunt u geen keuze maken? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze adviseurs.

   Onze adviseurs zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)183 63 10 27 of per email op info@sapoproducts.nl

  • Table Top
  • Barbenodigdheden

   We bieden een groot scala aan barbenodigdheden om uw bardiensten efficiënter te laten verlopen. Bij sapo horeca products vindt u de juiste bargereedschap voor op en rondom uw bar. Zo maak u de lekkerste en mooiste drankjes in een hand omdraai. Met de juiste barbenodigdheden bespaart u tijd, geld en bovenal creëert u een betere klantervaring voor uw klanten.

   Efficiëntie

   Als barman brengt u de meeste tijd door rondom de bar. Het is daarom belangrijk om een geordende bar te hebben om zo efficiënt en geordend te werken. Werk geordend en efficiënt met o.a. flessenbakken, barmatten, lekbakken, flessenhouders, garneercenter, flessenopeners, bierafstrijkers en spoelborstels.


   Nauwkeurig

   Schenk nooit te veel of te weinig in met het juiste bargereedschap. Werk nauwkeurig met doseerapparaten en barmaatjes. Uw heeft keuze uit verschillende hoeveelheden per dosering.

   Creëer de perfecte drankjes en maak een raming per fles.


   Presentatie

   Uw klanten verwachten steeds meer. Een lekker drankje is niet meer genoeg. Presentatie van drankjes wordt steeds belangrijker.

   Hiervoor hebben we diverse keuze voor u om snel en eenvoudig uw drankjes naar een nieuw niveau te tillen. Hierbij kan u denken aan diverse bargereedschappen voor de bereiding van ijs, garnituur, specerijen en nog veel meer...

   Hierbij kunt u denken aan ijsvergruizers, strainers, fruitpersen, barmesjes,  stampers, citroensnijders, cocktailstaafjes, parapluutjes, rietjes, tonicstampers en nog veel meer.


   Hygiëne

   Naast het serveren van representatieve lekkere drankjes is het ook van belang dat de hygiëne
   in orde is. Voor schoonmaak oplossingen kunt u een kijkje nemen naar ons ready-for-use assortiment. Hierbij zijn de RVS-, keuken- en interieurreiniger van belang.

    

   Glaswerk

   Bij een goed drankje hoort het juiste glaswerk. Hierbij heeft u keuze uit flutes, wijnglazen, hi-ball glazen, shotglazen, martini glazen, margarita glazen en nog veel meer. Voor het glaswerk kunt u hier te recht.   Advies nodig?

   Neem ook een kijkje naar het blogartikel "bartending 101: cocktailglazen en bargereedschap" voor meer informatie over welk glas bij welk drankje hoort.


   Bent u ergens naar op zoek maar kunt u het niet op onze website vinden kunt u altijd contact met 1 van onze specialisten op nemen.
   U kunt een van de specialisten per mail of per telefoon (binnen kantoortijden) bereiken.

   Telefoon: +31 (0)183 63 10 27

   mail: info@sapoproducts.nl

  Toont 1 - 5 van de 5 items
  Toont 1 - 5 van de 5 items


  Bar & Tafel


  Sapo Horeca Products levert een ruim assortiment aan barbenodigdheden en tafelgerei. Geheel in de lijn van uw zaak. Zoekt u voor uw zaak een moderne uitstraling of juist een klassieke uitstraling Sapo Horeca Products zit u op het juiste adres.  Zo kunt u het eten en drankjes in stijl serveren.
  Zoals porselein, tafellinnen, tafelrokken, stoelhoezen, ijscoupes, karaffen, buffet en presentatie, tafelaccessoires, dienbladen, menu’s en presentatieborden