Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Koeltechniek 

Subcategorieën

 • Koeling en voorbereidingsstations
 • Vriezers
 • IJsblokjes machines

  IJskoud verfrissend!

  Van cocktails tot productkoeling. IJsblokjesmachines voor elke gelegenheid.


  Caipirinha, Pina Colada of Sparkling Kiss - cocktails serveert u ijskoud!
  Ook bij buffetten houden ijsblokjes de lekkernijen op de juiste temperatuur, zodat deze hun kwaliteit en aroma's behouden.
  Wij bieden u passende ijsmachines voor uw individuele behoeften.

  Maak een keuze uit holle ijsblokjes, scherfijs, ijsblokjes in kegelvorm, normale ijsblokjes. 

 • Koeltoonbanken

  Een koeltoonbank, ook wel koeltoog genoemd, is de perfecte manier om uw voedselproducten, die gekoeld bewaard moeten worden, op een perfecte manier te presenteren. Zo behouden de producten hun versheid en kunnen uw klanten de kwaliteit van de producten beter zien.
  Koeltoonbanken zijn ideaal voor onder andere in de slagerij, vishandel, banketbakkerij, supermarkten en soortgelijke zaken.

  De koeltoonbanken zijn zo gemaakt dat de ondernemer en hun personeel de versproducten kunnen pakken en de klanten niet. Bent u opzoek naar een koelingdisplay waarbij de klanten ook bij de voedselproducten kunnen komen bekijk dan ons aanbod gekoelde vitrines waar we onder andere 2 –deur vitrines hebben staan.

  Onze koeltoonbanken zijn van het gerenommeerde merk Combisteel.

  Kies de juiste koeltoonbanken


  Let hierbij op de afmetingen, het temperatuurbereik, de manier van koelen en de beoogde producten.


  welke voedselproducten wilt u presenteren?
  Kies een koeltoonbank die bij u past. Zorg allereerst ervoor dat u een duidelijk beeld heeft van de voedselproducten die u wilt presenteren en de hoeveelheid hiervan. Zo hebben we onder andere speciaal ontworpen gebaksvitrines voor het banket, zoals combisteel gebaksvitrine/koeltoonbank sarah

  Welke afmetingen voor koeltoonbank passen het best bij uw aanbod en zaak?
  Bij Sapo horeca products heeft u al een koeltoonbank vanaf 1,5 meter breed.
  Meet uw ruimte goed op voordat u een koeltoonbank  bestel. Alle afmetingen van onze koeltoonbanken vindt u in de productomschrijving.  Welke temperatuur moeten u producten minimaal en maximaal zijn?

  Kies een koeltoog aan de hand van uw voedselproducten en welke minimale en maximale temperatuur deze producten mogen zijn.  Bekijk op onze productpagina’s het temperatuurbereik van de koeltoog en of dit geschikt is voor de beoogde voedselproducten.

  Bekijk daarnaast op welke manier het gekoeld wordt. (circulatiekoeling, statische koeling en ventilator ondersteunde koeling).

   

  Komt u er nog steeds niet uit kunt u altijd contact opnemen met 1 van onze adviseurs via de telefoon +31 (0)183 63 10 27 (tijdens kantoortijden) of per mail info@sapoproducts.nl

 • Reserveonderdelen & accessoires
 • Displaykoelingen & vriezers


  Vers in één opslag

  Met de presentatie koelvitrines toont u uw producten van hun meest verse kant. De koude vitrines bieden aantrekkelijke uitstallingsmogelijkheden voor ijskoude drank, fruitige smoothies, heerlijke snacks, lekkere antipasta en nog veel meer. Ze zijn tevens geschikt voor gebruik voor selfservice en voor productpresentatie met persoonlijke bediening. Goed gekoeld en overzichtelijk: yoghurt, vers fruit en knapperige salades blijven heerlijk vers.  Presentatie-gebakvitrines

  Heerlijke slagroomtaart, sappige appeltaart of zachte chocoladetaart - alleen de aanblik is al genot. De kers op de taart is de aantrekkelijke presentatie van de heerlijke bakwaren. Met de gebaksvitrine worden zoete bakwaren echte blikvangers. Natuurlijk zijn de glazen koelapparaten ook geschikt voor snacks en andere aantrekkelijke gepresenteerde etenswaren.


  Tafelmodellen / mini-koelvitrines

  De geliefde kleintjes passen in vrijwel elke ruimte. Ideaal om verse yoghurt, fruitige smoothies, gemengde salades en kleine snacks en frisdranken "to go"op voorraad te houden. De krachtige convectiekoeling zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele binnenruimte.  Koelbuffet / Saladebar

  Voor een uitmuntende presentatie van uw koud buffet. Het koelbuffet is voorzien van een statische koeling.

  Ideaal voor het gebruik in self-service restaurants. Het licht uw gerechten uit en houdt uw gerechten vers op de juiste temperatuur.
  Advies op maat 

  U kunt onze adviseurs telefonisch bereiken tijdens kantoortijden op +31 (0)183 63 10 27 of per mail info@sapoproducts.nlKoeltechniek


Koeling is een cruciaal element voor ieder catering bedrijf. Het maakt het mogelijk om u voedsel vers te houden en langer te bewaren. We hebben een divers en groot aanbod in koelingtechnieken zoals vrieskisten, display koelingen, ijsvergruizers, saladebars,  staande koelingen en vriezers en nog veel meer.