Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Koeltoonbanken Er zijn 24 producten

per pagina
Toont 1 - 18 van de 24 items
Toont 1 - 18 van de 24 items


Koeltoonbanken


Een koeltoonbank, ook wel koeltoog genoemd, is de perfecte manier om uw voedselproducten, die gekoeld bewaard moeten worden, op een perfecte manier te presenteren. Zo behouden de producten hun versheid en kunnen uw klanten de kwaliteit van de producten beter zien.
Koeltoonbanken zijn ideaal voor onder andere in de slagerij, vishandel, banketbakkerij, supermarkten en soortgelijke zaken.

De koeltoonbanken zijn zo gemaakt dat de ondernemer en hun personeel de versproducten kunnen pakken en de klanten niet. Bent u opzoek naar een koelingdisplay waarbij de klanten ook bij de voedselproducten kunnen komen bekijk dan ons aanbod gekoelde vitrines waar we onder andere 2 –deur vitrines hebben staan.

Onze koeltoonbanken zijn van het gerenommeerde merk Combisteel.

Kies de juiste koeltoonbanken


Let hierbij op de afmetingen, het temperatuurbereik, de manier van koelen en de beoogde producten.


welke voedselproducten wilt u presenteren?
Kies een koeltoonbank die bij u past. Zorg allereerst ervoor dat u een duidelijk beeld heeft van de voedselproducten die u wilt presenteren en de hoeveelheid hiervan. Zo hebben we onder andere speciaal ontworpen gebaksvitrines voor het banket, zoals combisteel gebaksvitrine/koeltoonbank sarah

Welke afmetingen voor koeltoonbank passen het best bij uw aanbod en zaak?
Bij Sapo horeca products heeft u al een koeltoonbank vanaf 1,5 meter breed.
Meet uw ruimte goed op voordat u een koeltoonbank  bestel. Alle afmetingen van onze koeltoonbanken vindt u in de productomschrijving.Welke temperatuur moeten u producten minimaal en maximaal zijn?

Kies een koeltoog aan de hand van uw voedselproducten en welke minimale en maximale temperatuur deze producten mogen zijn.  Bekijk op onze productpagina’s het temperatuurbereik van de koeltoog en of dit geschikt is voor de beoogde voedselproducten.

Bekijk daarnaast op welke manier het gekoeld wordt. (circulatiekoeling, statische koeling en ventilator ondersteunde koeling).

 

Komt u er nog steeds niet uit kunt u altijd contact opnemen met 1 van onze adviseurs via de telefoon +31 (0)183 63 10 27 (tijdens kantoortijden) of per mail info@sapoproducts.nl