Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Glaswerk 

Subcategorieën

 • Schenkkannen en karaffen

  Een breed aanbod professionele horeca schenkkannen en karaffen. 

  Maak een keuze uit diverse karaffen en schenkkannen die het best passen in uw horecazaak.

   

  Maak uw tafelpresentatie compleet met karaffen en schenkkannen

  Uit eten gaan in een restaurant is een totaal beleving. Heeft u uw gerechten op orde dan is de volgende stap uw tafelpresentatie in orde krijgen.  De karaffen en schenkkannen kunnen hier niet in ontbreken.


  Creëer een sfeer en stijl die bij de rest van uw restaurant pas. De verschijning van uw gerechten wordt grotendeels bepaalt door de tafelpresentatie ( tafellinnen, servies, glaswerk, servetten, etc). 
  De verschijning van uw gerechten is dan ook 1 van de belangrijkste factoren die uw gasten zal aantrekken of afstoten van uw restaurant.

   

  Verras uw gasten met een geweldige tafelpresentatie en serveer uw dranken in stijl.

 • Koffie-/Theeglazen

  Een uitgebreid assortiment professioneel glaswerk voor warme dranken.  Toon uw premium koffie of thee met een stijlvol glaswerk, dat bij uw zaak past. Beschikbaar in verschillende maten & soorten. 

 • Wijnglazen

  Breed assortiment wijnglazen ideaal voor alle functies, gelegenheden en feesten. Van duurzame en functionele wijnglazen voor bars, pubs, clubs en catering evenementen tot aan opvallende en elegante wijnglazen voor speciale gelegenheden. Maak uw keuze uit gracieuze, klassieke contouren tot aan eigentijds en onderscheidend.

  U kunt hier terecht voor champagneglazen...

 • IJscoupes

  Een uitgebreid assortiment professioneel glaswerk voor koude gerechten.  Toon uw heerlijke ijsgerechten met een stijlvol glaswerk, dat bij uw zaak past. Beschikbaar in verschillende maten & soorten. 

 • Polycarbonaat glazen
 • Bierglazen
 • Hi Ball glazen & tumblers

  Breed assortiment hi-ball glazen & tumblers ideaal voor alle functies, gelegenheden en feesten. Van functionele en duurzame glazen tot aan trendy en moderne glazen.

 • Champagneglazen

  Stijlvolle en duurzame champagneglazen. Maak een keuze uit klassieke designs zoals de flute of moderne designs zoals de champagne bowl.

  U kunt hier terecht voor wijnglazen...

 • Cognac & sherry glazen

  Bekijk hier ons assortiment cognac en sherry glazen.

 • Shot & cocktailglazen

  Van shotglazen tot aan diverse cocktailglazen geschikt voor alle feesten, bars en professionele gelegenheden.


  Cocktail advies

  Veel cocktails worden geserveerd in verschillende soorten glazen. Als u als ondernemer niet alle glazen in huis wilt hebben dan kunt u altijd voor de klassieke vormen gaan. Daarnaast is het belangrijk om van te voren te weten welke dranken u serveert. Aan de hand van het cocktailmenu kunt u uw glazen aanschaffen. Zo heeft u niet overbodige glazen in de kast staan.


  Bij de aanschaf van cocktailglazen spelen vorm, inhoud, gebruik van ijs en manier van bereiden een rol. Zo gebruik je geen ijs in delicate glazen.  Voor meer informatie over welke soorten cocktails in welke glazen horen kunt u hier terrecht!  Wilt u gratis advies op maat? 

  U kunt onze adviseurs telefonisch bereiken tijdens kantoortijden op +31 (0)183 63 10 27 of per mail info@sapoproducts.nl

 • Gin-tonicglazen

  Gin is de laatste jaren flink in de lift en is wereldwijd hip. Zo ook in Nederland en is niet meer weg te denken van de drankkaart in de horeca.  Het drankje wordt het meest geserveerd in combinatie met tonic en wordt geserveerd in bol glazen. Een ideaal drankje voor op het terras. Bij Sapo horeca products heeft u de keuze uit diverse kleuren en maten. 

  De gin & tonic glas is te herkennen aan de ronde voet en de smalle steel met een bolvormig uit einde. Glaswerk


Een uitgebreid assortiment glazen voor iedere eet & drinkgelegenheid. We hebben o.a. hi ball glazen, bierglazen, wijnglazen, champagne flutes, shotglazen, dessertglazen, koffie- & theeglazen, karaffen en nog veel meer glaswerk.

 

 

Maak uw tafelpresentatie compleet met het juiste glaswerk

Uit eten gaan in een restaurant is een totaal beleving. Heeft u uw gerechten op orde dan is de volgende stap uw tafelpresentatie in orde krijgen. Het glaswerk kann hier niet in ontbreken.


Creëer een sfeer en stijl die bij de rest van uw restaurant pas. De verschijning van uw gerechten wordt grotendeels bepaalt door de tafelpresentatie ( tafellinnen, servies, glaswerk, servetten, etc). De verschijning van uw gerechten is dan ook 1 van de belangrijkste factoren die uw gasten zal aantrekken of afstoten van uw restaurant.

 

Verras uw gasten met een geweldige tafelpresentatie en serveer uw dranken in stijl.