Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Barbenodigdheden Er is 1 product.

Subcategorieën

 • Cocktailshakers en accessoires
 • Doseerapparaat
 • Flessenkoelers
  Flessenkoelers en wijnkoelers gemaakt van acryl of RVS. Een collectie van eigentijdse stijlen flessenkoelers met verchroomde rand, wijnkoelers met een 45° hoek en een dubbele flessenkoeler - koelt twee flessen tegelijkertijd, ideaal voor grote groepen waar de flessenkoeler in het zicht is.
 • Flessen openen
 • Flesafsluiters
 • Flessenhouder
  Een serie van flessenbeugels beschikbaar als vrijstaand of om te bevestigen aan planken of wanden.
 • IJsvergruizers, scheppen, emmers & tangen
  Een koude drank is essentieel om het beste uit een cocktail te halen. In ons assortiment hebben wij ijsblokjesvormen, ijsvergruizers, RVS ijsemmers, ijsscheppen, ijstangen om uw cocktails niet alleen een heerlijke smaak te geven, maar ook op hun best er laten uitzien.
 • Wijnrekken
 • Baruitrusting

  Een uitgebreid assortiment voor op en rondom de bar. Kleed uw bar professioneel aan met een kwalitatieve,hygiënische en efficiënte baruitrusting.

  In deze categorie vindt u o.a. glazenrekken, handpersen, barmatten/lekroosters, speedrails, glazenspoelborstels, bar/garneercenters en baraccessoires.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item


Barbenodigdheden


We bieden een groot scala aan barbenodigdheden om uw bardiensten efficiënter te laten verlopen. Bij sapo horeca products vindt u de juiste bargereedschap voor op en rondom uw bar. Zo maak u de lekkerste en mooiste drankjes in een hand omdraai. Met de juiste barbenodigdheden bespaart u tijd, geld en bovenal creëert u een betere klantervaring voor uw klanten.

Efficiëntie

Als barman brengt u de meeste tijd door rondom de bar. Het is daarom belangrijk om een geordende bar te hebben om zo efficiënt en geordend te werken. Werk geordend en efficiënt met o.a. flessenbakken, barmatten, lekbakken, flessenhouders, garneercenter, flessenopeners, bierafstrijkers en spoelborstels.


Nauwkeurig

Schenk nooit te veel of te weinig in met het juiste bargereedschap. Werk nauwkeurig met doseerapparaten en barmaatjes. Uw heeft keuze uit verschillende hoeveelheden per dosering.

Creëer de perfecte drankjes en maak een raming per fles.


Presentatie

Uw klanten verwachten steeds meer. Een lekker drankje is niet meer genoeg. Presentatie van drankjes wordt steeds belangrijker.

Hiervoor hebben we diverse keuze voor u om snel en eenvoudig uw drankjes naar een nieuw niveau te tillen. Hierbij kan u denken aan diverse bargereedschappen voor de bereiding van ijs, garnituur, specerijen en nog veel meer...

Hierbij kunt u denken aan ijsvergruizers, strainers, fruitpersen, barmesjes,  stampers, citroensnijders, cocktailstaafjes, parapluutjes, rietjes, tonicstampers en nog veel meer.


Hygiëne

Naast het serveren van representatieve lekkere drankjes is het ook van belang dat de hygiëne
in orde is. Voor schoonmaak oplossingen kunt u een kijkje nemen naar ons ready-for-use assortiment. Hierbij zijn de RVS-, keuken- en interieurreiniger van belang.

 

Glaswerk

Bij een goed drankje hoort het juiste glaswerk. Hierbij heeft u keuze uit flutes, wijnglazen, hi-ball glazen, shotglazen, martini glazen, margarita glazen en nog veel meer. Voor het glaswerk kunt u hier te recht.Advies nodig?

Neem ook een kijkje naar het blogartikel "bartending 101: cocktailglazen en bargereedschap" voor meer informatie over welk glas bij welk drankje hoort.


Bent u ergens naar op zoek maar kunt u het niet op onze website vinden kunt u altijd contact met 1 van onze specialisten op nemen.
U kunt een van de specialisten per mail of per telefoon (binnen kantoortijden) bereiken.

Telefoon: +31 (0)183 63 10 27

mail: info@sapoproducts.nl