Catalogus

Geactiveerde filters:

  Aanbiedingen

  Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

  Baby verzorgingstafel Er zijn 23 producten

  per pagina
  Toont 1 - 18 van de 23 items
  Toont 1 - 18 van de 23 items


  Baby verzorgingstafel


  Een baby aankleedtafel geeft ouders een veilige, handige en hygiënische plaats voor het verschonen van baby's en peuters. Zeer geschikt voor installatie in toiletruimten, kleedkamers en paskamers. Zo geef je ouders op elke plek de mogelijkheid om hun baby te verschonen.

   

  Een wandcommode is een complete verschoonstation. U kunt met de baby verzorgingstafel veilig en hygiënisch baby’s verschonen zonder enige ruimte te verliezen. Zo kunt u zelf kiezen of u een horizontale of een verticale opklapbare baby verzorgingstafel nodig heeft in uw toiletruimte. 

  Hygiëne

   

  De baby verschoontafels hebben ingebouwde antimicrobiële bescherming die de groei van bacteriën, geurtjes en vlekken remt. Al onze babytafels zijn makkelijk en snel schoon te maken!

   

  Veiligheid


  Onze babytafels zijn sterke stabiele tafels voorzien van veilige scharnieren en een verdiept verschoonvlak. Zo kan een baby er niet vanaf rollen en wordt de kans dat hun vingertjes vast komen te zitten geëlimineerd. Daarnaast zijn de meeste van onze baby verzorgingstafels voorzien van een verstelbare veiligheidsriem.  Onze baby verzorgingstafels voldoen dan ook aan de Europese veiligheidsnormen.