Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Menumappen/-borden & leddisplays Menumappen/-borden & leddisplays


Menupresentatie

Wilt u uw menu professioneel presenteren, daarbij helpt SAPO horeca products u graag.
Voor iedere zaak hebben we een juiste oplossing voor uw presenteer vraagstuk.

Zo hebben we o.a. menumappen, menudisplays, krijtborden, raamdisplays, magneetborden en menukaart houders.

 

 

Menumappen

Wanneer u hard gewerkt heeft aan het menu van uw zaak wilt u daarbij ook de juiste menupresentatie, die past bij uw zaak. Wij bieden verschillende soorten en stijlen menupresentaties aan, zo hebben we eenvoudige budget oplossingen tot aan trendy moderne menupresentaties.
Voor ieder wat wils.

Heeft u een idee voor een menupresentatie, maar kunt u het niet vinden dan kunt u ons gerust bellen op  +31 (0)183 63 10 27.

 

Menudisplays

Presenteer uw menu binnen of buiten met een menudisplay. Een menudisplay is een makkelijke manier voor uw klanten om het menu door te nemen. Zo kunt u nieuwe klanten bereiken door het menudisplay buiten voor uw zaak te zetten of klanten groeten door de menudisplay binnen te zetten.

 

Menukaart houders

Bent u opzoek naar een menu presentatie waarbij klantgemak voorop staat dan is een menukaart houder een ideale oplossing voor menupresentatie op tafel. Menukaarthouders staan eenvoudig binnen hand bereik en goed zichtbaar. Zo heeft de klant het gemak om uw menu rustig door te nemen.


Raamdisplays

Ideaal voor het presenteren en informeren wat klanten moeten weten over uw zaak.
Houd uw klanten op de hoogte en creëer meer bezoeken!  Zo kunt u het gebruiken voor het presenteren van uw openingstijden, specials en komende evenementen.

 

Krijtborden

Bij sapo horeca products heeft u keuze uit verschillende maten, vormen en stijlen krijtborden voor in de horeca.

Een krijtbord is een goede manier om uw (potentiële) klanten te bereiken en aan te trekken met speciale aanbiedingen, promoties of evenementen. Heeft u een speciale dag of menu in de week die mensen moeten weten dan is een krijtbord een ideale oplossing.  Zo hebben we tafelmodellen, wandmodellen en stoepborden.