Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Ovens 

Subcategorieën

 • Gas ovens
 • Accessoires ovens
 • Electrische ovens
 • Ovens met combi-aansluiting
 • Convectieovens

  Groot genot met hete lucht!

  Knapperig van buiten, zacht van binnen: zo smaken gebraden vlees en kipgerechten het best! Sappig vlees met een knapperige korst laat het hart van elke liefhebber sneller kloppen. Met ons aanbod heteluchtovens lukt het heel gemakkelijk. Ook versgebakken croissants, luchtige gebakken broodjes en verse pretzels zijn in een handomdraai bereid in hete lucht stroom.

   

  Niet voor niets behoren de heteluchtovens tot de meest geliefde producten in ons assortiment. De toepassingsmogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd, een reden waarom ze een aanwinst voor elke professionele keuken vormen. De topkwaliteit, die praktische functies en de sterke prijs-kwaliteitverhouding van onze alleskunners zijn overtuigende argumenten.

   

  Koken, braden of bakken - de heteluchtovens zijn snel opgewarmd en binnen korte tijd klaar voor veelzijdig gebruik. Met de geïntegreerde timer bepaalt u de kooktijd en de hoogwaardige RVS-uitvoering zorgt voor een grote duurzaamheid en goede reinigingseigenschappen. Veilig in het gebruik, gezond bereiden.

  Dat is modern koken!

  Advies op maat 

  U kunt onze adviseurs telefonisch bereiken tijdens kantoortijden op +31 (0)183 63 10 27 of per mail info@sapoproducts.nl

 • Pizzaovens

  BUON APPETITO!

   

  Met onze pizzaoven tovert u een stukje Italië op tafel

  Knapperige luchtige bodem - verse en malse topping: met een pizzaoven uit ons uitgebreide assortiment slaagt iedere pizza! 

  Bartscher

  Het geheim van de perfecte pizza ligt in de naar wens aanpasbare boven- en onderverhitting. Terwijl de bodem op de hitte chamottesteen bij ca. 400 graden knapperig krokant wordt gebakken, garen de toppings langzaam en voorzichtig dankzij de lagere bovenhitte. Zo blijft de topping mooi mals en sappig.


  Of u nu af en toe een pizza, flammküchen of baguettes serveert, of eigenaar bent van een pizzeria met hoge doorloopsnelheden: SAPO Horeca Products heeft de juiste oven voor u! 

  Bijvoorbeeld het compacte Bartscher instapmodel CT 100 via de pizzaoven NT 622VS met volledige chamotte-ommanteling tot en met het highend-product ET 205 met een capaciteit van 2 x 9 pizza's. Alle pizza-ovens zijn geschikt voor dagelijks professioneel gebruik. 

  Veilig in het gebruik, eenvoudig te bedienen, betrouwbaar bij het bakken, en bovendien energiebesparend. Tevens kunt u uit ons kwalitatief hoogwaardig assortiment deegkneed- en uitrolmachines, passende onderstellen, schuivers en rollers kiezen. 

  Buon appetito!

 • Combisteamers

  Combi-steamers

  De veelzijdigheid van combi-stoomovens – warm aanbevolen. Gezond koken met krachtige en intelligente uitrusting.

  Etenswaren voorzichtig verwarmen, behoedzaam ontdooien en in korte tijd garen – uitstekende redenen waarom de combi-stoomoven in de gastronomie zeer populair is geworden. Daardoor worden de eigenschappen van deze duizendpoot steeds uitgekiender en diverser. De lijst met handige functies is lang, van een meervoudige regeling van de ventilatorsnelheid voor optimale regeling op basis van de specifieke etenswaren, een regelbare dampafvoer voor het garen bij hoge vochtigheidsgraad en achteruitdraaiende ventilatorwielen voor gelijkmatige bruining van de etenswaren. 

  Als één van de vele aanvullende producten is een praktische handdouche op verschillende modellen verkrijgbaar die direct op de behuizing kan worden aangebracht en de reiniging
  vereenvoudigt.

  De keuze aan combi-stoomovens is groot, net zoals de toepassingsmogelijkheden in de meest uiteenlopende gastronomie-segmenten. Welk model u ook kiest – economisch is het in meerdere opzichten: door de voor Bartscher typische solide afwerking, de uitstekende reinigings- en onderhoudseigenschappen en de grote betrouwbaarheid zijn onze combi-stoomovens uitermate efficiënt.