Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Drankmachines Er is 1 product.

Subcategorieën

  • Koffiezet apparaten
  • Koffie percolator
  • Waterkokers / boilers
  • Drankendispensers
  • Slush puppy machines/ granita machines
    Bij sapo horeca products heeft u een uitgebreide keuze slush puppy machines, ook wel granita machines genoemd. Deze heerlijke frisse versnapering is niet weg te denken uit cafetarias ,tankstations , selfservice restaurants en ijssalons. Het populaire bevroren drankje is dan ook zeer gewild en heeft een hoge marge.Een machine is eenvoudig in gebruik, met een druk op de knop heeft u een slush puppy. Zet het apparaat in zicht en het apparaat verkoopt voor u. Bij ons heeft u al een slush puppy machine van 5,5 liter reservoir en gaat tot maar liefst 30 liter (3 reservoirs van 10 liter).
Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item


Drankmachines


Op zoek naar een betrouwbare drankmachine? Bekijk onze brede assortiment drankmachines.

Haal de vele voordelen die een horeca ondernemer haalt uit een betrouwbare drankmachine. Zo houdt u uw klanten en werknemers gehydrateerd met onze laatste modellen commerciële drankmachines, zoals waterkokers, koffiezetapparaten, slush puppy machines en koud water dispensers.

Ons assortiment drankmachines is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven,verenigingen en stichtingen, zoals gebedshuizen, theehuizen, kantoren, mobiele catering of grote massa catering.