Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Toilethygiene Er zijn 3 producten

Subcategorieën

 • Handendroger
 • Toiletartikelen
 • Baby verzorgingstafel

  Een baby aankleedtafel geeft ouders een veilige, handige en hygiënische plaats voor het verschonen van baby's en peuters. Zeer geschikt voor installatie in toiletruimten, kleedkamers en paskamers. Zo geef je ouders op elke plek de mogelijkheid om hun baby te verschonen.

   

  Een wandcommode is een complete verschoonstation. U kunt met de baby verzorgingstafel veilig en hygiënisch baby’s verschonen zonder enige ruimte te verliezen. Zo kunt u zelf kiezen of u een horizontale of een verticale opklapbare baby verzorgingstafel nodig heeft in uw toiletruimte. 

  Hygiëne

   

  De baby verschoontafels hebben ingebouwde antimicrobiële bescherming die de groei van bacteriën, geurtjes en vlekken remt. Al onze babytafels zijn makkelijk en snel schoon te maken!

   

  Veiligheid


  Onze babytafels zijn sterke stabiele tafels voorzien van veilige scharnieren en een verdiept verschoonvlak. Zo kan een baby er niet vanaf rollen en wordt de kans dat hun vingertjes vast komen te zitten geëlimineerd. Daarnaast zijn de meeste van onze baby verzorgingstafels voorzien van een verstelbare veiligheidsriem.  Onze baby verzorgingstafels voldoen dan ook aan de Europese veiligheidsnormen.

 • Dispensers
 • Hygienepapier
 • Dispenserzeep
Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items


Toilethygiene


De juiste indruk maken terwijl u goed voor uw klanten en medewerkers zorgt, is eenvoudig met ons kwaliteitsassortiment voor sanitaire ruimten. 

Wij leveren een compleet professioneel aanbod hygiene producten voor al uw sanitaire ruimtes. Zo houdt u al uw sanitaire ruimtes hygiënisch en volledig bevoorraad.
 
U kunt bij ons terrecht voor o.a. complete dispenserlijnen (diverse toiletroldispensers, zeepdispensers, handdoekdispensers, luchtverfrissers, etc... ) met de daarbij horende dispensernavullingen. Naast dispensers en dispensernavullingen kunt u ook bij ons terrecht voor o.a. babyverschoontafels, handendrogers, toiletborstelhouders, urinoirroosters en nog veel meer. 

 

Advies op maat

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste sanitair inrichting soms erg verwarrend kan zijn. Wij staan daarom elke werkdag tussen 8.30 uur en 17.30 uur voor u klaar om uw vragen door onze specialisten te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 0183 631027 of via mail info@sapoproducts.nl.