Catalogus

Geactiveerde filters:

  Aanbiedingen

  Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

  Gekoelde werkbanken Er zijn 66 producten

  per pagina
  Toont 1 - 18 van de 66 items
  Toont 1 - 18 van de 66 items


  Gekoelde werkbanken


  Werkt u met veel verse voedselproducten die op temperatuur moeten blijven dan is een gekoelde werkbank de ideale oplossing voor uw horeca onderneming. Met een koelwerkbank bespaart uw ruimte en heeft u alles in handbereik voor het prepareren van uw producten.  Ideaal voor onder andere het bereiden van pizza’s, salades, wraps, sandwiches en soortgelijke voedselproducten.
  Zo bewaart u uw ingrediënten dichtbij op de perfecte temperatuur. Bij Sapo horeca products heeft u de keuze uit een marmeren, granieten of rvs werkblad.

  Wij leveren gekoelde werkbanken in verschillende maten en soorten. Zo heeft u een gekoelde werkbank al vanaf 2-deurs.  Oplopend tot maar liefst 9 schuiflades.

  Let bij uw aankoop op het oppervlakte van het werkblad(grootte en soort oppervlak), temperatuurbereik, manier van koelen, het soort en aantal opbergruimtes, wielen of geen wielen.

  Een gekoelde werkbank is de ideale oplossing voor voedselbereiding in restaurants, hotels, scholen en cafés.

  Mocht u nog vragen hebben over gekoelde werkbanken kunt u altijd contact opnemen met één van onze adviseurs telefonisch (tijdens kantooruren) op het nummer +31 (0)183 63 10 27 of per mail info@sapoproducts.nl