Carnaval survival tips voor horeca ondernemers

Carnaval survival tips voor horeca ondernemers (onze top 5 tips)

 

Op 26 Februari is het weer zo ver, dan staat Carnaval weer voor de deur. Als horeca ondernemer zijn dat zowel leuke en gezellige dagen als stressvolle dagen. Wees daarom goed voorbereidt, een goede voorbereiding is het halve werk.

Hoe bereid je Carnaval goed voor als horeca ondernemer?


1. Nederlandse gezelligheid

Creëer een gezellige sfeer in uw zaak in eigen stijl.  Denk hierbij aan de juiste muziek van de carnavalskrakers tot aan house muziek. De juiste aankleding van uw zaak van slingers tot aan de juiste verlichting.
2. Vergeet uw kleinste gasten niet! (kindercarnaval)

Carnaval is een feest voor jong en oud. Denk daarom ook aan uw jonge gasten.  Zorg voor leuke acties en activiteiten voor de kinderen. Zorg daarnaast dat de voorzieningen voor kinderen in orde zijn, denk hierbij aan kinderstoelen, baby verzorgingstafels, etc…

 

3. Barartikelen

Tijdens carnaval wordt er ook het een en ander genuttigd. Een investering in goed barmateriaal is dan ook geen overbodige luxe. Hierbij kan je denken aan lekroosters, schenktuiten, glazenspoelborstels, bierafstrijkers en nog veel meer.


bekijk ons aanbod barbenodigdheden4. Denk aan uw disposables

Sla ook voldoende disposable producten in. Tijdens drukke feesten als carnaval heeft uw zaak veel te voorduren. Voldoende poetsdoeken, toiletrollen, vuilniszakken en reinigingsmiddelen is dan ook een must. Voor je het weet is het op.5. Hou je sanitair fris

Tijdens drukke feesten als carnaval hebben het sanitair vaak het meest te voorduren van uw zaak.
Laat je wc’s tijdens de carnaval fris ruiken door programmeerbare luchtverfrissers, bioclean urinebrekers, urinoirblokken en toiletreinigers.

Zorg daarnaast voor voldoende handzeep,toiletrollen en handdoekpapier voor uw gasten.

bekijk ons schoonmaak & hygiëne aanbod