Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Convectieovens Er zijn 23 producten

per pagina
Toont 1 - 18 van de 23 items
Toont 1 - 18 van de 23 items


Convectieovens


Groot genot met hete lucht!

Knapperig van buiten, zacht van binnen: zo smaken gebraden vlees en kipgerechten het best! Sappig vlees met een knapperige korst laat het hart van elke liefhebber sneller kloppen. Met ons aanbod heteluchtovens lukt het heel gemakkelijk. Ook versgebakken croissants, luchtige gebakken broodjes en verse pretzels zijn in een handomdraai bereid in hete lucht stroom.

 

Niet voor niets behoren de heteluchtovens tot de meest geliefde producten in ons assortiment. De toepassingsmogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd, een reden waarom ze een aanwinst voor elke professionele keuken vormen. De topkwaliteit, die praktische functies en de sterke prijs-kwaliteitverhouding van onze alleskunners zijn overtuigende argumenten.

 

Koken, braden of bakken - de heteluchtovens zijn snel opgewarmd en binnen korte tijd klaar voor veelzijdig gebruik. Met de geïntegreerde timer bepaalt u de kooktijd en de hoogwaardige RVS-uitvoering zorgt voor een grote duurzaamheid en goede reinigingseigenschappen. Veilig in het gebruik, gezond bereiden.

Dat is modern koken!

Advies op maat 

U kunt onze adviseurs telefonisch bereiken tijdens kantoortijden op +31 (0)183 63 10 27 of per mail info@sapoproducts.nl