Aanbiedingen

Pizzaovens Er zijn 26 producten

Subcategorieën

per pagina
Toont 1 - 18 van de 26 items
Toont 1 - 18 van de 26 items


Pizzaovens


BUON APPETITO!

 

Met onze pizzaoven tovert u een stukje Italië op tafel

Knapperige luchtige bodem - verse en malse topping: met een pizzaoven uit ons uitgebreide assortiment slaagt iedere pizza! 

Bartscher

Het geheim van de perfecte pizza ligt in de naar wens aanpasbare boven- en onderverhitting. Terwijl de bodem op de hitte chamottesteen bij ca. 400 graden knapperig krokant wordt gebakken, garen de toppings langzaam en voorzichtig dankzij de lagere bovenhitte. Zo blijft de topping mooi mals en sappig.


Of u nu af en toe een pizza, flammküchen of baguettes serveert, of eigenaar bent van een pizzeria met hoge doorloopsnelheden: SAPO Horeca Products heeft de juiste oven voor u! 

Bijvoorbeeld het compacte Bartscher instapmodel CT 100 via de pizzaoven NT 622VS met volledige chamotte-ommanteling tot en met het highend-product ET 205 met een capaciteit van 2 x 9 pizza's. Alle pizza-ovens zijn geschikt voor dagelijks professioneel gebruik. 

Veilig in het gebruik, eenvoudig te bedienen, betrouwbaar bij het bakken, en bovendien energiebesparend. Tevens kunt u uit ons kwalitatief hoogwaardig assortiment deegkneed- en uitrolmachines, passende onderstellen, schuivers en rollers kiezen. 

Buon appetito!