Aanbiedingen

Combisteamers Er zijn 89 producten

per pagina
Toont 1 - 18 van de 89 items
Toont 1 - 18 van de 89 items


Combisteamers


Combi-steamers

De veelzijdigheid van combi-stoomovens – warm aanbevolen. Gezond koken met krachtige en intelligente uitrusting.

Etenswaren voorzichtig verwarmen, behoedzaam ontdooien en in korte tijd garen – uitstekende redenen waarom de combi-stoomoven in de gastronomie zeer populair is geworden. Daardoor worden de eigenschappen van deze duizendpoot steeds uitgekiender en diverser. De lijst met handige functies is lang, van een meervoudige regeling van de ventilatorsnelheid voor optimale regeling op basis van de specifieke etenswaren, een regelbare dampafvoer voor het garen bij hoge vochtigheidsgraad en achteruitdraaiende ventilatorwielen voor gelijkmatige bruining van de etenswaren. 

Als één van de vele aanvullende producten is een praktische handdouche op verschillende modellen verkrijgbaar die direct op de behuizing kan worden aangebracht en de reiniging
vereenvoudigt.

De keuze aan combi-stoomovens is groot, net zoals de toepassingsmogelijkheden in de meest uiteenlopende gastronomie-segmenten. Welk model u ook kiest – economisch is het in meerdere opzichten: door de voor Bartscher typische solide afwerking, de uitstekende reinigings- en onderhoudseigenschappen en de grote betrouwbaarheid zijn onze combi-stoomovens uitermate efficiënt.